fredag 23 januari 2009

Barnakuten.....

jaha då var jag och maya hemma igen, maya sjuk, nästan 39 graders feber och hostar så hon inte får luft.
nu sitter jag och halvsover här, var inne på barnakuten i natt med maya eftersom hon hostade så hon inte fick luft stackarn, men astman lät bra sa dem men vi fick en hostmedicin som vi ska hämta ut i dag. men i natt eller vi kom in vid 23.00 och kom inte därifrån fören 01.30 så gissa om man är trött, somnade 02.00 och maya vaknade 06.10 så inte många timmars sömn i natt. att det tog sådan tid i natt berodde på många akutfall, så det är ju tyvärr så, men nu är vi i alla fall hemma och det blir en lugn helg för oss. på akuten tog dem även ett stick i fingret på maya för att kolla så hon inte hade nån infektion i kroppen och det provet fick vi inget svar på , det skulle dem skcika iväg.

men men nej nu ska jag lägga mig på soffan med maya och bara mysa framför en film.
ha det bäst
kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Maya, hoppas att hon blir bra nu när hon har fått hostmedicin! Vi var ju på akuten med Amadeus i söndags, kom dit 23.00 och åkte därifrån 5.30. Riktigt trist att sitta o vänta bland alla som har maginfluensa. Nu har vi just varit hos läkaren igen och han har fått antibiotika så snart blir han nog frisk.
Hälsa familjen o krama Maya extra mycket och säg att Amadeus saknar henne!

Anonym sa...

Usch ja. Inte alls kul att sitta på akuten, man ska ju sova på nätterna!! ;)
Hoppas hon mår bättre nu iaf!
Fin bild du har lagt upp på bloggen! :)
Kramar!

Anonym sa...

Ajdå, det lät ju trist.. Tobbe som tänkte fråga om jan ville följa med på hockey ikväll, men det hade ju inte gått då!..
Krya på dom och hoppas du slipper bli sjuk med då!
Kram